Wat wij doen

De toegewijde vrijwilligers van het Nederlands Centrum voor Diaspora (NCD) streven ernaar de Afrikanergemeenschap bij te staan bij immigratieprocedures en het vinden van werk op hun voorouderlijke continent Europa. Wij benaderen NGOs, overheidsinstellingen, bedrijven en zzp’ers om deze doelen te verwezenlijken.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van het NCD? Stuur dan uw curriculum vitae, foto, gezinssituatie en contactinformatie op naar:

contact@necedi.nl of necedi@protonmail.com

Hoe meer aanmeldingen wij ontvangen, des te meer kans hebben wij overheidsinstellingen te overtuigen Afrikaners te accepteren als arbeidsmigranten. Hierbij richten wij ons vooral op sectoren van de economie die personeelstekorten ervaren. Stel uw vrienden en collega’s daarom op de hoogte van ons initiatief.

Ook zijn wij actief op LinkedIN. Het NCD raadt het gebruik van LinkedIn ten zeerste aan. Op onze pagina’s treft u vacatures en recruiters aan.

https://www.linkedin.com/groups/13515464

Tot slot vragen wij u ons initiatief te steunen. Het NCD is de enige organisatie in Nederland die zich inzet voor de rechten van de Afrikanergemeenschap. Wij ontvangen geen subsidies en zijn geheel afhankelijk van donaties.

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*